måndag 21 oktober 2013

Nu har Katternas Super-Nanny anlänt

Att resa på semester när man delar livet med en hel flock katter är inte det enklaste. Till sommarstugan får de ju alltid följa med, men ibland kanske husse och matte behöver vidga sina vyer lite. Då kattantalet sträckte sig till två använde vi oss vid ett tillfälle av kattpensionat, men när man har fyra skulle det bli ganska höga kostnader. Kanske framför allt eftersom jag endast nöjde mig med det bästa typen av pensionat och smakar det så kostar det. Allt eftersom kattfamiljen utökats så har husse och matte de sista åren turats om med resandet, så en av oss har hållit ställningarna här hemma.

Men det är då Katternas Super-Nanny träder in! En av mina två snälla systrar beslutade sig för att ta en tidig pension för att ägna sig åt trevligare saker. Som t ex att under en tid leva som hedersmedlem i Familjen Bengo.


Så nu ska hon under en dryg vecka framåt viga sitt liv till att serva familjen Bengos minsta lilla nyck, medan husse och matte flyger mot ett varmare land. Kan man vara mer lyckligt lottad än att ha en så fantastisk syster?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar