lördag 12 oktober 2013

Vi måste utöka...

Från Skåneland meddelades det idag att vår blivande familjemedlem växer så det knakar. Vid elva veckors ålder närmar han sig tvåkilosstrecket! Och det var en rejäl kisse vi önskade oss så det verkar lovande.

Stilig grabb eller hur?
 
 
En riktig pudding tycker jag.
 
Men med en stor kisse krävs extra utrymme - så nu har vi utökat bostaden med ytterligare ett rum. Nej, skämt åsido så beror det inte på att kissen är stor, utan att bengaler tycker om att röra på sig. Och de där rummen på vinden som bara varit förråd sedan barnen flyttade hemifrån är ju i allra högsta grad outnyttjade lekutrymmen. Så idag har vi flyttat om så bara ett rum är förråd och det andra ett vanligt rum. Familjen Bengo satt förväntansfullt utanför dörren till vinden medan vi flyttade, pysslade och städade. Sen var det äntligen dags för dörren att öppnas och tre lyckliga katter kunde gå på upptäcksfärd. SÅÅÅ spännande! Och en trappa till att rusa upp och ner för!
 
 
En litet mysigt krypin fick det bli.

Vadå skivspelare? Är det inte en karusell?
 
Det är så tacksamt att hitta på nyheter för Bengogänget, för de uppskattar verkligen allt man gör. Det tar tid att undersöka ett "nytt" rum, för allt måste kollas in i minsta detalj och riktigt grundligt. Tänk så lite det behövs för att glädja ett gäng katter. Ikväll sussar de sött efter allt upptäckande...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar