torsdag 27 februari 2014

Grabbgruff

Ibland blir det lite gruff mellan grabbarna Cassis och Mysak. Så där som det blir mellan de flesta syskon. Härom kvällen var det så när grabbarna skulle försöka sova tillsammans på samma hatthylla i vår hall. Hyllan är alltid bäddad med kuddar och en go filt och är ett av familjen Bengos favorit sovplatser. Från hyllan går det en landgång över till ett skåp (hög-hus-toan) och där finns det en säng som också är ganska populär i gänget.

Ja, det blev ju då alltså lite gruff med lite morrande och buffande på varandra. Efter en stund såg jag något märkligt i ögonvrån. En filt kom seglande i sakta mak genom hallen, som något annat svävande spöke. Men det visade sig att det var Mysak som fått nog av Cassis och helt enkelt tog med mysfilten över landgången över till sängen på skåpet. Det var otroligt att han lyckade balansera över landgängen med filten i munnen, hängande ner mot golvet. Väl över på andra sidan hade han ett fasligt sjå att hala upp filten i sängen och bädda. Men är man envis så lyckas man med allt. En snopen Cassis blev filtlös.


 
Som vanligt har man ju inte kameran redo för att fånga ögonblicket. Men nog ser väl lill-killen lite trött ut efter allt slit och släp?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar