onsdag 21 augusti 2013

Leksaker

Jag tycker om att handla leksaker till våra katter och tycker att det är viktigt att det finns gott om roliga saker för kissarna att sysselsätta sig med. Men vad tycker familjen Bengo egentligen om att leka med? Är det de dyra leksakerna som djuraffärerna saluför som ett "måste" för alla katter om de verkligen ska känna sig lyckliga och älskade?

En del av alla de leksaker som alltid finns tillgängliga för familjen Bengo.
 
Och i ett skåp finns ett lager om kissarna plötsligt skulle sakna något.
 
Bland alla dessa leksaker kan man ju verkligen undra vad de egentligen leker med. Ja, inte är det några köpta designade kattleksaker som är deras stora favoriter.
 
Kajsa med familjen Bengos absoluta favorit leksaker.
 
Familjen Bengos favorit nummer ett är...Gammelfarfars hemgjorda hästpiska! I många år stod den i ett hörn i vårt hus och samlade damm, men sedan bengalerna intagit vårt hem så används piskan flitigt varje kväll. Husse och matte får turas om att sitta i TV-soffan och vifta med piskan och familjen Bengo turas om att jaga den. Piskan får dom att göra den mest fantastiska luftakrobatik man kan tänka sig. http://hjalpsammatassar.bloggsida.se/katter/familjen-bengos-flygande-cirkus På andra plats i favvoordningen kommer...hårsnoddar! Så länge man kan sysselsätta sig med att jaga snoddar, gömma snoddar och leta upp dem igen.  Så har ju då Lapis en egen favoritsak. Spindelliknande saker som matte "snor ihop" av piprensare. Trots att jag vet vad de egentligen tycker om så väl så kommer jag nog fortsätta att köpa leksaker och fylla på våra lager...för jag vill ju att de ska vara lyckliga och känna sig älskade...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar